Nudimo plasticne rezervoare vertikalni i horizontalne rezerervoare cisterne u standardnim i niskoprofilnim konfiguracijama od više proizvodjača iz Osečine. Ispod se nalaze linkovi sajtova proizvođača iz Osečine Detal rezervoari i pontoni, Podgrina plast rezervoari, As Plast rezervoari i Pakoto plastika plasticne kace.

Proizvođači plastičnih rezervoara iz Osecine

as kacerezervoari.rs

rezervoar.rs

kacerezervoari.rs

plasticnekace.com

pontoni.rs

Rezervoari za cisterne namenjeni su skladištenju i sakupljanju pitke vode i projektovani su za instalacije ispod zemlje. Plastični rezervoari za cisterne proizvode se rotacijskim postupkom oblikovanja koji stvara celokupni, bešavni, vodonepropusni rezervoar.

Svi plastični rezervoari za cisterne odlikuju se dubokim rebrnim dizajnom koji pruža vrhunski strukturni integritet i lagane su za lakši transport i ugradnju. Rezervoari za cisterne se proizvode upotrebom polietilenskih smola koje zadovoljavaju FDA specifikacije kako bi se osiguralo sigurno skladištenje pitke vode. Ako je primenljivo, cisterne su sertifikovane prema ANSI / NSF standardu 61. Na polietilen ne utiču hemijske supstance, tako da rezervoari neće rđati ili korodirati i ne zahtevaju dodatne premaze kao što to čine ostali rezervoari. Naši proizvođač se pridržava strogih smernica kvaliteta da bi se osigurao ekološki siguran rezervoar za cisterne.