Nakit od srebra – poklon za 8 mart

Uskoro se bliži 8. mart medjunarodni praznik žena kada tradicionalno svojim najmilijim osobama nežnijeg pola kupujemo poklone. Pa red je neki poklon za devojku ženu da se uzme. Znamo kriza je, poklonu se u zube ne gleda, dovoljan je znak male pažnje, ali recimo ja uvek savetujem da se kupuju pokloni koji su praktični i korisni. Dobra prilika za jeftino, korisno ali nešto što može impresionirati vaše žene, devojke je nakit srebrni nakit. DA vidimo kakav izbor imamo nakita.

Miss Sixty, Guess nakit, Lotus nakit, Oliver Weber

Izdvojili smo ovde neke brendove nakita za vas koje možete kupiti za malo novca (jer i nije cilj da se previše istrošite) a da se ne obrukate kada budete predavali svojoj voljenoj osobi. Kada birate nakit imate različite vrste nakita ali recimo nakit Guess je za žene sa stilom, Guess nakit odlikuje elengacija i glamur. Neka varijanta sa Swarovski kristalima je odličan Oliver Weber nakit, koji ima pristupačne cene ako pogledamo kako on dobro izgleda i kako je dobro urađen. Miss Sixty nakit koji je možda više za mlađu populaciju, nakit miss sixty nikada ne izlazi iz mode i moćićete dugo da ga nosite. Nakit Lotus je u cvetnom fazonu i prepoznatljivog je izgleda, a ko je vaša devojka u tom stilu nda to može biti intersantan poklon.

Prstenje, ogrlice, narukvice, mindjuše od srebra

E sada kada sam vam predložio neke brendove nakita koji su odlični za poklon, da vidimo šta bi mogli da kupite, a da se ne prevarite. Recimo prstenje od srebra ima ih u svim gore predloženim nakitima, ali ako voljenoj osobi poklonite prsten, a niste još u braku. Prsten može značiti da imate ozbiljne namere, pa nemojte da vas pogrešno shvati. Ogrlice od srebra su vrlo lepe, malo skuplje jer su ipak namenjene da se nose u svečanijim prilikama. Narukvice od srebra su nakit koji se nosi oko ruke, pa tu treba praviti razliku jer postoje diskretne narukvice ili one veće i glamuroznije. Izaberite narukvicu od srebra prema karakteru osobe koju joj poklanjate. IMate i mogućnost i da kupte mindjuše od srebra i sve žene i devojke ga vole, ali i tu imate različitih modela, imate diskretnije i manje upadljive modele, do onih koji baš privlače pažnju kao napadniji model. Izaberite po stilu vaše voljene osobe, a i mate i klasične alke sa ukrasima.

narukvice-ogrlice-prstenje-mindjuse2)

Bez obzira šta izaberete kao poklon za 8 mart, da li je to Guess nakit, Lotus, Miss Sixty, Oliver Weber ili se odlučite za mindjuse, narukvice, ogrlice ili planirate i nešto ozbiljnije pa uzmete prstenje od srebra, nakit od srebra će biti divan poklon.

One thought on “Nakit od srebra – poklon za 8 mart

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *